Vecka 52 – Detta blir slutet

Bästa läsare och kära vänner!

Efter att ha bloggat till och från i över 4 år så låter jag härmed meddela att detta blir det sista ordinarie inlägget. Kanske lägger jag upp någon Race-Report eller något annat om jag blir inspirerad.

Det har varit en fantastisk tid med dunderbloggen men de sociala medierna tar mer och mer av min tid och jag känner att jag måste begränsa mig och då är det tyvärr bloggen som får stå till sidan. Ni kan dock gå tillbaka i tiden och läsa hur man kan lägga upp olika perioder i er träning. Jag hoppas ni kan finna inspiration, träning är ju ändå tidlöst. Vill man följa mig dagligen kan man göra det på mitt Instagram-konto ”dunderform”.

I skrivande stund är vi en bit in på 2018. Hälsenorna är ordentligt dåliga och i början av februari skall jag opereras. Jag saknar verkligen att vara ute och kötta i skogen tillsammans med mina löparskor men det låter sig helt enkelt inte göras eftersom jag har synnerligen ont efter ett sådant pass och ibland har jag inte kunnat gå på flera dagar efteråt. Fortsätter jag är jag rädd att bli idrottsinvalid och ingen idrott är värt detta. Jag roar mig dessutom på andra sätt med roddmaskin, stakmaskin, simning och gymträning. Det är lika jobbigt det och nästan lika roligt. Kanske gör jag comeback i löpning en dag. Vi får se.

Det som hände i slutet av 2017 var att jag och min kära skatt företog oss en resa till Rio de Janeiro i Brasilien där vi hade det allmänt gyldene samt träffade vänner till mig som jag lärt känna genom femkampen. Nedan följer ett collage på rena semesterbilder. Även om livet består av träning får man också ta det lugnt och ha det bra ibland:

Naiana, livräddare och världens bästa hindersimmare. Dessutom en fantastisk människa.
Löpträning på Copacabana. En fantastisk plats.
Simning med självaste Jesus som badvakt.
Min favorit-benövning, den gång genomförd på Flamengo-stranden.
Min gode vän Diego, en av världens bästa femkampare och en av världens bästa individer.
Kärlek är lika viktigt som träning, faktiskt. Här är min viktigaste kärlek.

Härnäst väntar SM i inomhusrodd 3:e februari och därefter är jag inte anmäld till någon tävling men räkna med att jag dyker upp när ni minst anar det för att bräcka era rekord och stjäla era medaljer =) Jag tycker om er ändå.

Bästa hälsningar
/DunderDanne

1 Kommentar

  1. Det var tråkigt att bloggen skall stå till sida.
    Då kanske det blir fler uppdateringar på din andra blogg, ”Skinnkepsen”?

    Jag noterar att du ”vill ut i skogen och kötta” med dina skor. Känner mig lite åsidosatt när du säger så. Alla glada minnen vi haft i skogen, med din obehagliga röv och mina karakteristiska harklingar. Hoppas att vi även i framtiden kan avverka några kilometer i Sandskogen snabbare än ”snacketempo”.

    Hälsa Skatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *