Vecka 20 – summering samt planering av vecka 21

Förra veckan satte sina spår. Den gångna veckan har jag varit extremt sliten och således vilat i stora drag. Ett simpass och ett hinderbanepass är det enda som har genomförts i träningsväg.

Dock genomförde jag regementsmästerskap i orientering som gick riktigt bra. Jag kom in som tredje man efter två grabbar som är tävlingsorienterare. På den ungefär 5 kilometer långa banan var jag klart distansierad (5 minuter ungefär) efter Marcus och Patrik men jag var också ungefär 5 minuter före fjärde man. Således fick jag lön för mödan jag lade ner under orienteringslägret jag genomförde för ett par veckor sen. Nu siktar jag mot Försvarsmaktsmästerskapet i orientering som går i augusti i Luleå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *